AZ-uit en VVV-uit: kaartverkoop in volle gang

10 oktober 2017

Tickets voor uitpartijen op zondag 22 oktober en woensdag 25 oktober komen gefaseerd beschikbaar.

De kaartverkoop voor de uitwedstrijden tegen AZ (Eredivisie, zondag 22 oktober) en VVV-Venlo (KNVB Beker, woensdag 25 oktober) is inmiddels in volle gang. Alle informatie aangaande tickets voor beide duels op een rijtje.
AZ - FC Utrecht, zondag 22 oktober, 14.30 uur

Kaarten zijn verkrijgbaar voor Uit- en Seizoenkaarthouders. Er zijn autocombikaarten (á 13 euro) en buscombikaarten (24 euro per stuk) beschikbaar. Gouden Seizoenkaarthouders kunnen sinds 4 oktober een kaart kopen en voor Uitkaarthouders begon op 7 oktober de kaartverkoop. Voor Seizoenkaarthouders begint de ticketverkoop op woensdag 11 oktober.

Tickets zijn verkrijgbaar via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop. Parkeerkaarten voor de autocombi zijn inmiddels uitverkocht. Je kunt van de autocombi nog wel gebruik maken, door een autocombiticket aan te schaffen en met iemand mee te rijden die een parkeerkaart heeft.

De kaartverkoop loopt zolang de voorraad strekt en tot en met uiterlijk donderdag 19 oktober, 23.59 uur.

VVV-Venlo - FC Utrecht, woensdag 25 oktober, 18.30 uur
Kaarten zijn verkrijgbaar voor Uit- en Seizoenkaarthouders. Er zijn autocombikaarten (á 11 euro) en buscombikaarten (26 euro per stuk) beschikbaar. Gouden Seizoenkaarthouders kunnen sinds 8 oktober een kaart kopen en voor Uitkaarthouders begint op woensdag 11 oktober de kaartverkoop. Seizoenkaarthouders kunnen vanaf zaterdag 14 oktober een ticket aanschaffen.

Tickets zijn verkrijgbaar via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop. Er zijn 90 parkeerkaarten beschikbaar. Bestel 1 parkeerkaart per auto en probeer daar waar mogelijk te carpoolen, zodat zoveel mogelijk supporters de bekerpartij in Venlo kunnen bijwonen.

De kaartverkoop loopt zolang de voorraad strekt en tot en met uiterlijk maandag 23 oktober, 23.59 uur.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

Digital partner

tres