Monsterscore FC Utrecht O14

15 december 2018

O14 eindigt op de 2e plek na spectaculaire voetbalshow.

Een onwaarschijnlijke zege werd thuis geboekt op het arme Sparta Rotterdam O14. In de wetenschap dat AZ met minimaal een gelijkspel tegen PSV haar koppositie zou behouden, maar dat bij verlies en een winst met minimaal een verschil van 3 goals voor FC Utrecht waren er toch kansen voor het najaarskampioenschap.

Zo werd er afgetrapt en in de eerste minuut was het Elvic Jager die een mooie aanval direct verzilverde. Wat niemand kon bevroeden was dat er nog twaalf goals zouden volgen. De voorspelling van analist van Dongen dat binnen tien minuten de score al 3-0 zou zijn werd bewaarheid. Na zeven minuten was de stand al 3-0 en de ontketende Utrechters speelden alsof hun leven er vanaf hing. Met werkelijk de ene mooie aanval na de andere werd de ruststand bereikt met een 8-1 voorsprong. Goals van Jesse Vd Haar, Nazjir Held en Elvic Jager werden genoteerd.

In de rust werden Ralph van Hunnik en Roan Veenbrink vervangen door Roy Karsowidjojo en Quinn Dundas. Na rust werd het gaspedaal weer ingetrapt en liep de score weer op. Ondertussen waren Xavi Spies, Nordin Bukala en Rayyan Koubini in de 43e minuut ingebracht voor Luka Cracau, Nazjir Held en Milan Paanakker. David Easmon en Sidney Lovers werden niet ingebracht, maar konden wel genieten van een aantal mooie goals dat genoteerd werd. Zo wervelde de onder 14 naar een score van maar liefst 13-1.

Helaas voor de Domstedelingen scoorde AZ de gelijkmaker vijf minuten voor tijd in Eindhoven tegen PSV en behield zodoende de koppositie vast. Slechts één punt boven FC Utrecht. Complimenten en felicitaties voor de concurrent zijn op zijn plaats. Nu is het tijd voor een rustperiode van 2,5 week waarna 3 januari de training wordt hervat. Een dag erna gaat de ploeg op trainingskamp naar Callantsoog.

De onder 14 wenst een ieder een fijne vakantie en een gezond 2019 toe. Hopelijk kunnen de jongens net zo schitteren in 2019 zoals ze dat deden in het laatste half jaar van 2018. De staf heeft daar een rotsvast vertrouwen in.
 

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres