Hulp nodig?
Telefoonnummer: 030 888 5555
E-mailadres: info@fcutrecht.nl
Tickets: Veelgestelde vragen

Vorm stelt zoon voor

16 juni 2010

Michel Vorm en zijn vriendin Daisy hebben woensdagmiddag hun zoon Jaivy Waylon voorgesteld aan de vaderlandse pers. Woensdagavond vliegt de Oranjedoelman terug naar Zuid-Afrika om zich weer bij het Nederlands Elftal te voegen.

Op veler verzoek namen Michel Vorm en zijn vriendin kort de tijd om de pers te woord te staan. De jonge ouders vertelden over de blijdschap met de komst van hun gezonde zoon en over de verrassing die de bondscoach direct na afloop van de wedstrijd tegen Denemarken voor Michel en zijn vrouw in petto had. Michel mocht even naar huis. Vorm landde dinsdagmiddag op Schiphol en vertrekt ruim een dag later weer naar Zuid-Afrika. “Toen ik thuis kwam en mijn zoon in de armen sloot, voelde het geweldig, maar ook onwerkelijk”, aldus Vorm. “Ik ben hartstikke blij dat ik in de gelegenheid ben gesteld om even naar huis te gaan. Ik was ook echt verbaasd toen de bondscoach me dat vertelde op het moment dat we elkaar op het veld feliciteerden met de overwinning op Denemarken. Mijn teamgenoten waren ook echt blij voor me, nadat ze bij terugkomst in de kleedkamer van de trainer hoorden dat ik ’s avonds naar Nederland ging om mijn zoon te zien. Het was niet alleen voor mij een verrassing, maar ook voor mijn familie. Dit had ik echt niet verwacht.”

Michel Vorm traint donderdag nog eenmaal, voordat het elftal naar Durban vertrekt voor de tweede wedstrijd aanstaande zaterdag tegen Japan. 

Foto: Ruud Voest